Sådan gør du stuen hyggelig og hjemlig

Stuen er ofte hjemmets hjerte, og det er her vi samles for at hygge og slappe af. Det er her vi kan koble af efter en lang dag, og samtidig stedet hvor vi kan nyde familien eller vennernes selskab. En stue skal for mange udstråle varme og hygge, for på den måde virker den mere indbydende. Men hvordan gør vi rent praktisk, når vi skal indrette stuen, så den udstråler denne følelse. Det kan for nogen være let som en leg at indrette stuen, mens andre synes det er mere kompliceret. Hører du til den sidste kategori, eller er du bare på udkig efter lidt idéer til dit næste indretningsprojekt, så læs med her. Du vil nemlig blive præsenteret for en række forslag til hvordan du gør stuen hyggelig og hjemlig.

Puder og tæpper er vejen frem

En måde at få stuen til at fremstå varm og indbydende på, er ved at bruge puder og tæpper. Sofaen er stuens samlingspunkt, og er hvor vi sidder, når vi ser tv eller spiller spil. Derfor er puder en naturlig del af sofaens indhold, og udover at gøre komforten endnu bedre, så kan de også være flotte og farverige, og få stuen til at fremstå stilfuld. Tæpper er indbegrebet af hygge, så det må du selvfølgelig ikke glemme. Køb også et flot og blødt tæppe og hæng det hen over sofaens armlæn. Så er det altid inden for rækkevidde, hvis det skulle ske, at man bliver lidt koldt om fødderne.

Hjemlige plakater på væggen

Holder du til i Aalborg for tiden, eller kommer du oprindeligt fra byen og er senere flyttet? Så skal du helt sikkert have en Aalborg plakat hængende i din stue. En Aalborg plakat er super flot og moderne, og så tilfører den et strejf af personlighed til indretningen. En Aalborg plakat er en illustration af byen set i fugleperspektiv, og ligner et gammelsags bykort som vi kender dem. Aalborg plakatens minimalistiske udtryk gør, at den passer ind i et hvert hjem, og da den kommer i fire farver, er der rig mulighed for at sætte lidt mere kulør på indretningen i stuen, hvis man ønsker det.

Ønsker du at vise lidt mere om hvem du er, og hvad du holder af, så er en Aalborg plakat et rigtig godt valg, og så pynter den jo samtidig super flot der på væggen. Et godt tip er at købe to byplakater – en af byen du bor i nu og en af byen du er vokset op i. Det kunne for eksempel være en Aalborg plakat og en København plakat, som du så kan hænge ved siden af hinanden. Det synes vi ser super smart ud. Du finder din Aalborg plakat på Plakatdyr.dk, og kommer du ikke fra denne by, så findes der heldigvis et væld af byplakater på hjemmesiden. Når du har valgt hvilken byplakat, du gerne vil have hængende i stuen, mangler du kun at vælge en tilhørende ramme. Rammen fuldender udtrykket, og får det til at fremstå stilfuldt og sammenhængende. Prøv med en egetræsramme til dine plakater – træ giver nemlig et varmt og indbydende udtryk i stuens indretning.