Home Tech Tre grunde til hvorfor du skal lave en fotoplakat

Tre grunde til hvorfor du skal lave en fotoplakat

0
Tre grunde til hvorfor du skal lave en fotoplakat

Med de utrolig gode iPhones, smartphones og digitale spejlreflekskameraer vi har i dag, tager de fleste af os rigtig mange og rigtig gode billeder. Nogle tager billeder hver dag, mens andre kun tager billeder af specielle øjeblikke de gerne vil forevige. Dette betyder at vi har mange hundrede og for nogle endda tusinder af billeder til at ligge på der mobiler og computere. Enkelte billeder ryger måske på Facebook eller Instagram, mens resten ender med at blive glemt. Det er ærgerligt, for det er jo billeder der i høj grad hjælper os med at huske på de gode minder, vi har haft gennem tiden. Men hvad stiller man så lige op med alle disse glemte billeder? De skal selvfølgelig samles til en flot fotoplakat. Synes du det lyder interessant, så læs her tre grunde til hvorfor du skal lave din egen fotoplakat.

  1. De udgør gode gaver

En fotoplakat er en oplagt gaveidé til jul, fødselsdage eller noget helt tredje. Det kunne fx være at bedsteforældrene skulle forkæles med en samling skønne billeder af børnebørnene, eller det kunne være ven/veninde der fortjente en dekorativ samling billeder af minder i har skabt sammen gennem årenes løb. Mulighederne er uendelige, og det afhænger alt sammen af hvilke billeder du har liggende, og om du synes de fortjener at blive vist frem.

Det smarte ved en fotoplakat er, at du helt selv kan bestemme hvor mange billeder der skal være i collagen. Uanset om du har 10, 20 eller 30 billeder liggende, er det muligt at skabe en rigtig flot fotoplakat.

  • De spreder glæde

En anden god grund til at lave en fotoplakat er at de spreder glæde, når man kigger på dem. Du kan fx vælge at få lavet en fotoplakat med en samling billeder fra en rigtig skøn ferie, eller du har måske en række billeder liggende af dine børn. Udvælg dine favoritter og bliv i godt humør hver gang du kigger på dem.

  • Det pynter i hjemmet

I stedet for at hænge kunst eller andre plakater i dit hjem, kan du vælge at pynte dine vægge med betydningsfulde minder. Som nævnt tidligere tager telefoner i dag super gode billeder, og har du lidt interesse for fotografering kan du med lidt øvelse fange nogle rigtig gode billeder. Med en række smukke billeder kan du skabe din helt egen og unikke fotoplakater, der i sig selv udgør et kunstværk. Du kan vælge at lave flere fotoplakater og hænge dem forskellige steder i hjemmet, eller hænge dem sammen side om side. Du kan lege med antallet af billeder og størrelsen på dine fotoplakater, og på den måde skabe en billedvæg af skønne minder. Du kan mixe dine billeder eller vælge at inddele dem i kategorier, så du fx har en fotoplakat kun med billeder fra en bestemt sommerferie. Det er helt op til dig, hvordan du vil gøre. Husk at vælge en flot ramme til din fotoplakat, og så er den klar til at pryde væggen.